Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Felemelkedett Mesterek - COBRA - (képek)Cobra 2013. április 15-i bejegyzése, ami a Misztérium Iskolákról szól.


Ebben az Ízisz Misztériumai Cobra cikkben szerepel a Hieros Gamos (Szentséges Egyesülés) kifejezés, melyről itt olvashatsz Cobrától:


Felemelkedett Mesterek


A képek feletti információk a fenti oldalról lettek kigyűjtve.Részlet belőle:


"A Szentséges Egyesülés a lélektársak és ikerlelkek spirituális, mentális, érzelmi, éteri, plazma és fizikai testeinek egybeolvadása. Az ilyen egyesülés egy időtlen pillanatot teremt, amikor a Fátyol áttörik és ez az időtlen pillanat, ha szétterjed, a kulcs a fizikai halhatatlansághoz és/vagy a Felemelkedéshez." - Cobra

Egy kis segítség mindazoknak, akik tudni szeretnék, hogy mi lesz a vallással az Esemény után, idézet Cobrától a Glarusban megtartott Felemelkedés Konferenciából:A Felemelkedett Mesterek az Isteni tervvel való teljes azonosulással és egyetértéssel segítenek nekünk.

Nem állnak felettünk és nem tekintenek ránk úgy, mintha minket kontrollálni kellene.

Teljes odaadással, megértéssel és szeretettel fordulnak felénk a mátrixon túlról és megtesznek mindent, hogy végérvényesen szabadok lehessünk.

Felemelkedett Mesterek


Részlet a fenti oldalról:

A Mestereket összefoglalóan nevezhetjük a „Nagy Fehér Testvériség” néven is.

Az Antarktiszon léteztek elvonulóhelyek bizonyos Felemelkedett Mesterek számára, akiket mi, a felszíni lakosság nem ismerünk név szerint, de Gaia globális helyzetével, az energiaráccsal összefüggő küldetésük van.

A Felemelkedett Mesterek az Isteni tervvel való teljes azonosulással és egyetértéssel segítenek nekünk.

Nem állnak felettünk és nem tekintenek ránk úgy, mintha minket kontrollálni kellene.

Teljes odaadással, megértéssel és szeretettel fordulnak felénk a mátrixon túlról és megtesznek mindent, hogy végérvényesen szabadok lehessünk.

Cobra beszélt nekünk az interjúkban több Felemelkedett Mesterről is, mikor kérdezték ezzel kapcsolatban. Sokszor a küldetésüket, feladataikat is elárulta, most tehát következzenek ők:

Az alábbi képen szerepel az Első Kapcsolatfelvétel, melyről már Cobra beszélt nekünk még korábban a Felemelkedési tervben, melyet itt olvashatsz el :...


Cobra beszélt nekünk az interjúkban több Felemelkedett Mesterről is, mikor kérdezték ezzel kapcsolatban. Sokszor a küldetésüket, feladataikat is elárulta, most tehát következzenek ők:


1. El Morya Mester


Vezető pozícióban lévő emberekkel, politikusokkal foglalkozik itt a Bolygón. Rendkívül nehéz feladata van, jól látható, hiszen sokan a hatalmukat saját céljaikra használják. De pl. Putin elnöknél sikeres a küldetése.2. Mohamed


A jelenlegi küldetése korrigálni a muszlimokat érintő egyensúlyhiányt, a vallásukat: az iszlámot, itt a karanténban, amennyire csak lehetséges. Gaian később semmilyen vallási közösség nem lesz. Erre a korrigálásra csak a mostani helyzetben van szükség, hogy mint bölcs tanító jelen legyen náluk.3. Buddha


Buddha története kicsit más, mint a többieké. Ő volt az első, aki elérte a felemelkedést Atlantisz bukása után.


A 70 földi Felemelkedett Mester egyike. ( 35 női és 35 férfi Mester, mely egyensúlyt ad ezen a téren, viszont nem mindannyian egymás ikerlelkei. Néhányuk ikerlelke nem itt Gaiara inkarnálódott, és nem ugyanazon a folyamatokon ment keresztül) Buddha egyik lelki társa Tara Istennő, aki szintén Felemelkedett Mester.

A feladata, hogy valódi spirituális bölcsességet adjon át számunkra.

Buddha volt az, aki megnyitotta a kaput, hogy elérhető legyen a felemelkedés az emberiség számára is.


Rendkívül fejlett fénylélek, Cobra úgy fogalmaz, hogy a 8. és a 9. dimenzió között van. Megfogadta, hogy addig itt marad és segíti az emberiséget, amíg a Föld fel nem szabadul.


Ikerlángja ismeretlen itt a Földön, de jelenleg is mellette van és segíti őt spirituális útmutatással: az emberiség szívében ébreszti fel a „Végtelen Isteni Szeretet” óceánját.
4. Krishna

Ő ugyanaz az entitás, akit mi nyugaton Jézus Krisztusként ismerünk. Az Első Kapcsolatfelvétel után a többi Mesterrel ő is visszatér hozzánk, mikor az emberiség tudatossági szintje elég magas lesz. A Szíriusz Csillagrendszerből származik és azzal a küldetéssel érkezett, hogy megvilágosodást hozzon az emberiségnek.
A múlt alkalommal elkezdtük a Felemelkedett Mesterek sorozatot, ahol először általánosságban tettünk róluk említést, most pedig jöjjenek a konkrét Mesterek, akikről Cobra beszélt.5. St. Germaint


Mielőtt felemelkedett Francis Bacon-nak hívták. Ő írta a Shakespeare műveket ezen az írói álnéven.


St. Germain aktívan dolgozott a francia királyokkal és királynőkkel a forradalom előtt. Pozitív irányba próbálta befolyásolni őket, de sajnos az arkhónok beleavatkoztak. Változást akart előidézni, de nem volt sikeres, az emberek nem hallgattak rá.


Ikerlángja Lady Nada.St. Germain megjelent egy csodálatos embernek a Sastha hegynél, számtalan tudásanyagot átadva nekünk az ÉN VAGYOK jelenlétről. Ez a személy, Godfrey Ray King írói álnéven írt könyveket, majd később megvilágosodott.(Az ÉN VAGYOK jelenlét hangja a "SO HAM". A SO HAM mantra szanszkrit eredetű és a jelentése: ÉN VAGYOK, érdemes 3-szor, 9-szer, 27-szer, vagy még többször megismételni.)


St. Germain hozta vissza a régi Egyiptomi Misztériumokat.

Nem volt tisztában teljes egészében a Bolygó helyzetével, de mégis óriási hatással volt a nyugati civilizációra, mely még ma is érezhető.


Ő jelentette az eredeti Amerikai Egyesült Államok létrehozásának fő erejét, melyet Új Atlantisz első horgonypontjaként álmodott meg.

Nagyon szoros kapcsolatban állt az USA eredeti alapítóival, akik Washingtonban tevékenykedtek. Sajnálatos mód ezek után az USA-ba keményen beszivárogtak a sötétek.

St. Germain a versailles-i Szerelem Templománál is fent tartotta a horgonypontot az Istennő beavatások energiájához, amikor a francia udvarban tevékenykedett.

A másik erős horgonypontja Oak Island (Új Skócia, Kanada).

Rendkívül járatos volt a teremtés alapelveiben és mivel értette ezeket az alapelveket, követte őket.

A másik, hogy nagyon járatos volt az alkímiában és megértette azt és a teremtés alapelveit, amivel megteremtette a vagyonát.

Ő az egyik legfőbb szereplője az Új Atlantisz megteremtéséért folyó munkálatoknak.

6. Ashtar

Az ő általa irányított Ashtar Parancsnokság, a Galaktikus Konföderáció erőinek fontos haderője, idézet Cobrától:...


Ikerlángja Astara, aki a Földön ismert még más neveken is: Ast, Ízisz, Ashera, Vénusz vagy Aphrodité. Ő terjesztette az Istennő Misztériumokat a Földön Atlantisz bukása után. Misztérium Iskolákat alapított szerte Atlantiszon, a fő központ Egyiptomban volt. ( Eredetileg Iona Istennő, a Központi Civilizáció képviselője hozta ide a Bolygóra több százezer évvel ezelőtt. Az ő tanítványa Ízisz.)


Ashtar 25 000 évvel ezelőtt emelkedett fel és földi években számítva nincs életkora. Cobra Ozírisszel azonosítja, aki ugye Egyiptomból ismeretes. 1999-ben segített 70 milliárd nem-inkarnálódott embert evakuálni az éteri és asztrális síkokról a Plejádi Csillaghalmazba, ahol gyógyításban részesültek ezen lelkek. (Akik maradtak azok vagy arkhón túszok voltak, vagy erősen kötődtek a fizikai síkhoz, vagy mert így döntöttek, hogy segítik az emberiséget.)

Ashtar Anyahajókat irányít a Naprendszerben, „parancsnok” is egyben.

A Földön először a Fényterületeken (Tudatos közösségek, ahol harmóniát alakítunk majd ki és gyönyörű Fénymandalát alkotunk. Az Új Atlantisz hálózat részei.

Ezek a Fényterületek képesek lesznek a Belső Földbéli csoportokkal való együttműködésre) fog segíteni: az Anyahajókkal fényoszlopokat hoz létre ezen területek felett, hogy felgyorsítsa a felemelkedési folyamatot.


Az ő feladata, hogy támogassa és segítse azokat az Önkénteseket, akik vállalták itt a Földön, hogy véghezviszik küldetésüket(Fénymunkások, Fényharcosok) és segítse az emberiség felemelkedését.


1996-ban az arkhón invázió idején egy masszív, trauma alapú elmeprogramozást (főleg Monarch elmeprogram) kaptak kulcspozícióban lévő emberek az Ashtar Parancsnokság ellen titkos, katonai földalatti bázisokon. Azóta a helyzet megoldódott és mindenki tisztában van a segítő szándékával.


Új stratégiája van, amin az emberiség 99,9 százaléka meg fog hökkenni, mert hatalmas meglepetés lesz. A parancsnokság Anyahajói a Föld-Hold pálya fölött és körülötte találhatók, 500 km-es és annál nagyobb űrhajókkal.Cobra és Ízisz (Cobra párja, álnév) találkozott Ashtarral a Shasta-hegynél, amíg kb. 5 km-re volt tőlük és a jelenléte még nagyon erős és nehezen elviselhető volt így is.


Íme a 2. kép, amin Ashtar szerepel, erről a képről a következőket mondta Cobra a 2016 áprilisi Svájcban, Glarusban megtartott Konferenciáján:


"Cobra mutatott egy képet Asthar-ról és azt mondta, ez a legjobb róla készült ábrázolás."
A teljes bejegyzés itt olvasható:...7. Sanat Kumara

Gaia evolúcióját vezeti és irányítja.

Együttműködik a titkos Csillag Testvérisége nevű csoporttal, akiknek szíriuszi kapcsolataik vannak a Jupiter Parancsnokságon keresztül. 8 millió éve felügyeli az itteni feladatokat (megj.: 8 millió éve történt, hogy a chiméra a Forrástól való elkülönülést választotta) Az ő lélekcsoportjához tartozik Lady Meta is.

Soha sem jelent meg fizikai testben a Bolygó felszínén, mert a tudatszintje rendkívül magas, csak mint „csendes szemlélő” és egy bizonyos energiasugár közvetítője, amivel harmonizál és egyensúlyt tart. ( 7 sugár létezik, mely 7 különböző energia, ami a Forrástól árad, a Kozmikus Anomália megoldásához „használják”)


8. Jézus


Fentebb említésre került Krishna, ő ugyanaz a személy, de ismert még Sanandaként és Maitrejaként is. Az elmúlt 2000 évet Felemelkedett Mesterként „tölti”.


Jézus egyik feladata, hogy annyi Fényt vigyen a templomokba, amennyit csak lehetséges. A Feltétel Nélküli Szeretet tudatosságát hozza el az emberiség számára.

Egyiptomi Misztérium Iskolákban kapott képzést.


Lélektársa Mária Magdolna.Mindketten beavatást kaptak a misztériumokba és fejlett tanításokat osztottak meg együtt és egy bizonyos vérvonal született a házasságukból. Sokszor halljuk Jézussal kapcsolatosan a „Krisztus tudat” kifejezést.

Ez valójában a Kozmikus Szeretet visszatükröződésére utal saját belső lényünkben, ha már eljutottunk erre a szinte.


Valóban keresztre feszítették, majd felemelkedett és néhány nappal később megjelent a fizikai síkon a fénytestében. Sokat utazott és járt India legészakibb részén Ladakhban és Kasmírban.


Az Esszénus csoport segítette itt a Földön mind Jézust és mind Mária Magdolnát. Ő is meditált és a tanítványai egy kiválasztott csoportjának is tanított egy bizonyos meditációs gyakorlatot.


A technikái hasonlóak voltak az akkoriban élt jógik technikájához.


Nagyon jól tudott gyógyítani, rendkívül fejlett, földönkívüli technológiák segítették, tehát nem egyedül gyógyított, hanem az űrbéli testvéreinkkel közös projektről beszélünk.

Nem rendelkezett ezzel a képességgel, mikor idejött a földi karanténba, hanem élete során tanulta meg és segítséget kapott Csillagtestvéreinktől.


9.Konfuciusz és Lao Tzu


Kifejezetten a kínai populációval dolgoznak, annak is a legfelébredettebb tagjaival. Közvetlenül a Felszabadítási folyamatban vesznek részt.
10. Babaji


Róla csak annyit mondott Cobra, hogy a fénytestében fog megjelenni az Első Kapcsolatfelvételt követően, mikor itt lesz az ideje.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése