Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Oktatás - COBRA - (képek)


020. június 2., kedd

A jezsuiták terve

"...Itt érdemes megemlíteni a Pozitív Templomosok szerepét a jezsuiták megbuktatásában. Egy stratégiailag zseniális lépéssel átmenetileg főellenségük, a Rothschildok mellé álltak, és együtt indították el az 1848-49-es Márciusi forradalmat a Memphis-Misraim egyiptomi szabadkőműves csoportokon keresztül Olaszországban, Franciaországban és Magyarországon. Ezek voltak az egyetlen olyan fő szabadkőműves csoportok, melyekbe a jezsuiták akkor még nem szivárogtak be.

A Márciusi forradalom Európában jelentősen csökkentette a jezsuiták hatalmát, mivel csökkentette a Fekete Nemesség befolyását, felszámolva a feudalizmust, és felgyorsítva ezáltal a rabszolgaság eltörlésének folyamatát világszerte. Sok ember életkörülménye kezdett javulni. 

Az emberiség figyelme is elkezdett áttérni az érzelmi alapú jezsuita vallási kontrollról az ész irányítása felé, melyet még inkább elősegített a tudomány és az általános oktatás.

Mondanom sem kell, hogy a Pozitív Templomosok és a Rothschildok közötti ideiglenes szövetség a Márciusi forradalommal együtt véget is ért..."
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése