Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Implantátumok - COBRA - (leírás)

A múlt alkalommal említettem, hogy mutatok még segítséget, amivel az implantátumokat hatástalanítani lehet. Minél többet fogod gyakorolni, annál több réteget és belépési pontot fogsz megtisztítani, így a sötét oldal kevésbé fog tudni hozzád férni.Részlet a 2018. áprilisi Budapesti Felemelkedés Konferencia első részéből:


"IMPLANTÁTUM TRIANGULÁCIÓ (HÁROMSZÖGELÉS)

A sötét erőkkel kötött szerződések képezik az implantátumok alapját, hogy azok olyan hatékonyan működhessenek, ahogyan működnek.


E szerződés eltörlésével elkezdődik az implantátumok eltávolítása. Két fő implantátum az alapja a társadalmi programozásnak a fizikai síkon, és a Galaxisban is. Habár ezen a bolygón mélyebb a programozás, mint bárhol máshol a Galaxisban.


A földön lakó emberek a legmélyebben programozott lények. Sehol máshol nem találhatók olyan állapotok, mint a Földön.


Az X Bolygót csupán két hét alatt szabadították fel. A Sötét erők őket is az ellenőrzésük alatt tartották, mégis sokkal felébredettebbek voltak. Fellázadtak és ennyi volt.

A földi társadalom két alapvető implantátummal rendelkezik:

Első implantátum (a homlokon)

Ez az implantátum egy forgó fekete lyuk. Meghatározott hitrendszert, vagy valóság szerkezetet kényszerítettek bele ebbe a fekete lyukba erős elektromagnetikus erővel.


Háromszögelés-módszernek hívjuk azt, ahogyan feloldható az effajta hitrendszer. Ennek segítségével már nem azonosítod magad többé ezzel a hitrendszerrel, és szabaddá válva hiteles módon leszel képes a valóságra tekinteni.


Az elsődleges implantátum elválasztja a lelket a személyiségtől; szakadást idéz elő a fizikai személyiségünk és a Forrás, valamint az ÉN VAGYOK jelenlét között. Szakadást az Istennő - nő, Isten - férfi között.


Az a célja, hogy az elkülönültség érzését hozza létre mindentől, ami Isteni eredetű. Hogy elkülönülve és elhagyatva érezzük magunkat és így más "forrásoktól" várjuk azt a segítséget, hogy összekapcsoljon minket az Istenivel, ahelyett, hogy ráébrednénk: mi magunk vagyunk Isteni természetűek.


A jelentéktelenség és a értéktelenség érzetét kelti, ahelyett, hogy megragadnánk saját Isteniségünket. Mindennek az lesz az eredménye, hogy jelentéktelenné tesszük magunkat és inkább hallgatunk a társadalomra, mint a saját belső útmutatásunkra. Magunkon kívülről várjuk a segítséget, ahelyett, hogy belül keresnénk a választ. Ez az elkülönülés a legfőbb oka annak, hogy a vallásoknak olyan nagy hatalma van az emberi elme felett az egész bolygón. Ez a legfőbb oka annak, hogy nem ismerjük fel: Isteni természetűek vagyunk.


Ez a forrása a vallási programozásoknak. Nem azért hozták létre a vallásokat, hogy összekapcsolják, hanem hogy elválasszák az embereket Istentől, így teremtve szükséget a papokra. A pap lett az a személy, aki tárgyalásokat folytat Isten és ember között. A Vatikán is ezért jött létre: hogy közvetítő lehessen az emberiség és az Isteni tudatosság között. Mindez félelmet kelt az emberekben és azt az érzést kelti, hogy nincs hatalmuk a saját életkörülményeik felett.


A kereszténység úgy alakult ki, hogy i.sz. 325-ben Euszebiosz különböző könyveket szedett össze különböző vallásokból, hogy létrehozzon egy egyesített szektát, amely egy programozott kultusz volt, azzal a céllal, hogy globális diktatúraként egyesítse a Római Birodalmat. A terv még mindig életben van, "Új Világrend" elnevezéssel. Egy világkormány a jezsuiták vezetésével.


Az egyén szintjén pedig hatékonyan választ el minket a Felsőbb Énünktől.


Az volt a terv, hogy egyesítik a vallásokat úgy, hogy társadalmi szinten erősítik meg ezt a tervet és hogy elválasztják az embereket a Forrástól. Az egyetlen módja annak, hogy újra kapcsolódj a Forráshoz az, hogy hozzáférsz az érzelmeidhez. Ez az implantátum nem egyesít mással, csupán a félelemmel, haraggal és az elhagyatottság érzésével.


A Felsőbb Éneddel való kapcsolat csak akkor tud megtörténni, ha a kundalini energia aktiválódik. Ez az implantátum a harmadik szemen helyezkedik el. A kudalininek fel kellene emelkednie, de ez az implantátum lenyomja, egy elektromágneses erőt képez és egy mentális struktúrát képez a célból, hogy hogyan viselkedjünk, cselekedjünk és funkcionáljunk a társadalomban. Gondolkodási folyamataink mintegy 80%-át irányítja. A kulcs ahhoz, hogy megtörjük ezt a ciklust az, hogy hozzáférjünk valódi érzelmeinkhez, melyek a Felsőbb Énünkben lakoznak. Ha megtapasztalod az érzelmeidet, az implantátum egyik része feloldódik. Ha az érzelmek kritikus tömege kerül megtapasztalásra, az segíteni fog abban, hogy a kundalini kirobbanjon és feloszlassa az implantátumot. Nem lesz többé tanár- diák, te magad fogod véghezvinni a küldetésed. Amikor a kundalini áttör, azt az élményt soha nem fogod elfelejteni.


Ebből a nézőpontból fogod végezni a küldetésed ahelyett, hogy az alacsonyabb személyiség nézőpontjából tennéd ezt.


Az érzelmeket nem lehet ugyanolyan módon programozni, mint az elmét. Ez a belépési pont. Az érzelmek vissza akarnak kapcsolódni, míg az elme megpróbálja őket visszataszítani a tudatalattiba. Innen ered a kettéosztás.


Ez a gyakorlat kiváló módszer arra, hogy segítsen elengedned ezt az erőteljes hitrendszert, melyeket az implantátumok hoznak létre. Ahogy folytatod a gyakorlást, rétegről-rétegre oldja ki az implantátumot, egészen addig, míg fel nem szabadulsz az elmekontroll program alól. Kettő alapvető lenyomat/hiedelem/meggyőződés létezik, melyeket a programozás alapjának lehet tekinteni. Minden egyes emberi lény kapott implantátumot, ez alól senki sem kivétel.
Mindannyiunkban jelen van az alapvető, elsődleges program.

Az első aspektus:

"Nem vagyok Isten." és az ellentétes aspektus: "Isten vagyok."
Leírhatod ezeket a mondatokat egy lapra két oszlopot képezve.
Helyezd figyelmed mindkét ellentétes kijelentésbe (ezt mindannyian megtettük, írtuk a mondatokat kb. 10 percig.) 

Az elgondolás itt az, hogy, mélyen érezd át a koncepciókat, az egész lényeddel erősen koncentrálva, miközben arra fókuszálsz, amit leírsz. Nem kell sietned, és tényleg szívd magadba mindkét ellentétes pólus nézőpontjának energiáját. 

Ez a folyamat zavart kelt a programozásban és a hitrendszert úgy oldja fel az agyban/áramkörben, mint amikor túlterheltté válik egy rendszer. Folytatva a gyakorlást elkezded megszüntetni az implantátumot azzal, hogy meghatározott ideig (10-15 percig) mindkét ellentétes polaritásba belehelyezed az elméd egészen addig, amíg jelentőségteljes változást nem érzel.


Csak akkor működik a módszer, ha tényleg képes vagy fókuszálni és mindkét oldal energiáját átérzed. Minden alkalommal, amikor elvégzed ezt a gyakorlatot, egyre több rétegtől szabadulsz meg, egészen addig, amíg azt nem érzed, hogy teljesen megszabadultál a programozástól.


Kiváló ez a gyakorlat arra, hogy segítsen a Felemelkedési folyamatban. Csak úgy tudjuk hatástalanítani a sötétek irányítását, ha hatálytalanítjuk a mátrix programozását. Segít a támadások megállításában, valamint abban, hogy könnyebben tudjuk megtisztítani az érzelmi belépési vagy hozzáférési pontokat, ahol a sötétek könnyen hozzáférhetnek a traumák okozta tapasztalatoktól sérült pszichédhez. 

Folytasd a gyakorlást, és Samadhi élményben lesz részed. Gyönyörű, egyéni áttörés. Képes leszel szabad akaratodból létezni a sötétek programozása helyett. Lehetővé teszi, hogy összekapcsolódj az ÉN VAGYOK jelenléteddel és még nyitottabbá válj.

A második implantátum, a solar plexusban helyezkedik el.

- Ez a férfiak és nők közötti félreértésekhez vezet. Teljesen eltérő pszichológiai világban élnek és ennek eredményeként eltérő valóságokban.


- A legmélyebb aspektus a szerelem elválasztása a szexuális energiától.


- Szétválasztja a női energiát a férfi energiától, a "női" és "férfi" személyiséget és nagyon határozott ellentéteket teremt.

Férfi és női típusokat, nézőpontokat, felfogást teremtett a szerelem és szexualitás között és az elválasztódásban mindketten különbözőképpen vannak e téren programozva. 

A nők a szív energiáját érzik, de nem hagyják, hogy szexuális energiákat érezzenek; míg a férfiak épp ellenkezőleg. Tehát amikor egy férfi és egy nő együtt van, nem tudnak kapcsolódni, mert eltérő módon érzékelik a valóságot. Ennek eredményként a férfiak és nők nem találnak közös alapot és csak a mátrix programozásán keresztül kapcsolódhatnak.


- Ennek a megoldási módja az, ha a két aspektust beavatkozás nélkül kapcsoljuk össze


Férfiak: bizalmi problémával rendelkeznek. Nehéz számukra bárkiben megbízni, de könnyű nekik a szexuális energiát érezni. A férfiaknak mindent irányítaniuk kell (ezért imádják a technológiát).
Nők: sokat tudnak beszélni és könnyedén. Könnyen és mélyen ki tudják fejezni érzéseiket.

Hogyan lehet ezt eltüntetni? 

Férfiak: hagyják, hogy a szívükből érezzenek és bízzanak.
A nők alapvető bizalommal rendelkeznek (a gyermekneveléshez bizalomra van szükség).


Az implantátum miatt, valamint az 5000 éves bántalmazás miatt a nők számára nehéz a szexuális energiát érezni. 

A nők számára tabutémává tették a szexuális vágyaik nyílt és szabad megélését és kifejezését anélkül, hogy a társadalom elítélné vagy megbélyegezné őket. Sok kultúra mélyen a pszichébe ágyazza ezt a programot, már egészen fiatal kortól. 

A sötétek nagyfokú végletekbe bocsátkoznak annak érdekében, hogy megállítsák a férfiakat és nőket abban, hogy valódi kapcsolatot találjanak. Amint ez a valódi kapcsolódás megvalósul, akkor lehetséges az Isteni Egyesülés, a Hieros Gamos (görögül Szent házasság). Ez az energia mély sebeket tud begyógyítani, áttörést tud előidézni a Fátylon és hozzáférést biztosít a felsőbb birodalmakhoz.


A sötétek nem folyamodnának olyan végletekhez, hogy eltorzítsák a szexuális energiát pedofil hálózattal és sátáni rituálékkal, ha az nem lenne rendkívül erős a legtisztább formájában, hogy átalakítsa a sötétséget, gyógyítson és/vagy megvalósítsa a szándékokat!

A gyakorlat második részéhez, a második implantátum feloldásához végy elő egy másik lapot.

"A szex szerelem." / "A szex nem szerelem." - mondatokat írd fel.


Ismételd meg ugyanazt a gyakorlatot mint az előbb. Tényleg érezd át lényed minden aspektusával. Tapasztalhatsz érzelmi hullámzást, mely ehhez a programozáshoz kapcsolódik. Engedd meg magadnak a feldolgozást és engedd el mindazt, ami a tudatosságod felszínére jön. Az is része a folyamatnak, hogy elengedsz a lényedből minden traumát, érzelmi ítéletet, félelmet, haragot vagy zavarodottságot. Légy gyengéd önmagaddal szemben, és tudd, hogy nincs rosszul megtapasztalt gyakorlat."- Cobra


A teljes cikk itt elérhető :


Az implantátumokról itt olvashatsz még:
Az implantátumok eltávolításának módszere (Cobrától és Freddy Ground Crew-tól)


Hálás köszönet Czékus Vikinek az anyag írásáért és összeállításáért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése