Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

2019. december 2., hétfő

Ki is a COBRA fedőnevű személy?

Az oldalt "Cobrától Idézetek" névvel szerkesztjük. 

Czékus Vikinek a Facebookon megosztott Cobra idézetekkel felcímkézett képei nagy sikert arattak.
Ezért gondoltuk, hogy nyitunk egy oldalt, ahol megtalálhatóak a képek jó minőségben.


Ajánlom az alábbi ismertetőt azoknak, akik nem tudják, hogy ki is az a COBRA.

COBRA - X-Bolygó 

2012.05.24. 05:07 FehérVándor
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor 

Az X-bolgyó egy a Naprendszer külső területén megtalálható égitest. A felszíne jelenleg nem alkalmas a fizikai élet létezésére, de a föld alatt jelentős alagút és csatornarendszer található, amely egészen 1999-ig Illuminátus irányítás alatt állt. 


(A cikk kitételének napján, jelent meg ez a hír: A honlapon nem az említett cikk van)

http://allesoversterrenkunde.nl/!/artikelen/755-The-mystery-of-Planet-X.html/

2002-ben a plejádiak pontos adatokkal szolgáltak számomra a bolygó legfontosabb jellemzőiről. Belseje sziklás, szilárd, a felszínét pedig jég borítja, benne erős metán koncentrációval, amely kékes színárnyalatot ad a bolygónak. Átmérője 9400 mérföld és tömege 0,76 szorosa a Földének. Elliptikus keringési pályájának hosszabbik sugara 70AU (astronomical unit/csillagászati egység, egy AU kb 150 millió kilométer. szerzői megj.) 

A forgástengely és az ekliptia által bezárt szög pedig 40 fok. 

A Nap látszólagos éves útja az égbolton 


http://hu.wikipedia.org/wiki/Ekliptikahttps://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Ekliptik4.png 

Elképzelhető az öröm, amit éreztem, amikor 2008-ban találtam egy cikket egy japán csillagásztól, aki azt állította, hogy ( a Naprendszer külső területén jelenlévő anomáliák alapján.szerzői megj.) a „képzeletbeli” X-bolygónak sziklából és jégből kéne felépülnie, az átmérője 6200 és 9400 mérföld között a sűrűsége meg a Föld tömegének 0.3 és 0.7-szerese között kéne, hogy legyen. Keringési pályajának a hosszabbik sugarának hossza pedig 100 és 170AU között kéne legyen, a forgástengely és az ekliptika közötti maximum bezárt szög pedig 40 fok. 

A cikk már nem található :  
http://www.stop.hu/tudomany/megis-letezik-a-rejtelyes-x-bolygo-naprendszerunk-szelen/1043268/%20FV)

A legfőbb ok, amiért a csillagászok még nem fedezték fel ezt a bolygót hivatalosan, az az, hogy a háttérhatalom által nem engedélyezett a valójában már megtörtént felfedezés nyilvánosságra hozatala. Ugyanakkor akik még valóban keresik, de nem találják, azok rosszul közelítik meg a kérdést, mivel az ekliptika környékén keresik az új bolygókat, de ennek a bolygónak a forgástengelye az átlagostól teljesen eltérő szöget zár be az ekliptikával, ezért máshol kell kutatni. Mivel egy elég nagy égitestről van szó, ezért egy viszonylag nagy amatőr távcsővel is lokalizálható lenne, ha tudnád hol kell keresni. Még annyi, hogy nem azonos a Nibiruval és nem fog a Földnek ütközni. 

COBRA - Az Ellenállási Mozgalom
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor Eredetileg megjelent: 2012. április 6-án 

Kezdetek

1975-ben az életéért menekült egy Michael fedőnevű titkosügynök, aki után az Illuminátusok őrült hajszába kezdtek. Egy 12 főből álló operatív egységet szervezett maga köré az életének megvédése érdekében. A bujkálás és menekülés közben egy alagútrendszert fedeztek fel a New York-i metrórendszer alatt. Feltérképezték az alagutakat, majd úgy döntöttek eltűnnek a felszínről és a Föld alatt szerveződnek újjá. Ezzel megszületett a Szervezet (Organization), a New York-i metró alatt lévő főparancsnoksággal. A kiterjedt kapcsolati hálón keresztül, amellyel Michael a rendelkezett, számos olyan operatív ügynökkel vették fel a kapcsolatot a felszínen, akik az Illuminátusok ellen küzdöttek és sokan közülük úgy döntöttek, hogy maguk is levonulnak a föld alá és csatlakoznak a Szervezethez.

Legfőbb céljuk az volt, hogy megdöntsék az Illuminátusok uralmát és fejlett technológiával lássák el az emberiséget. A személyi számítógép fejlesztésében jelentős szerepük volt, és én személyesen láttam egy szobát tele computerrel amelyeken épp fejlesztéseket végeztek még anno 1977-ben. A Szervezet kapcsolatba került a jóságos Agartha-i civilizációval, amely már évezredek óta a föld alatt él. 1977-ben ha nem hamarabb már kapcsolatban álltak a pozitív andromédaiakkal, saját szememmel láttam az egyik hangárjukban egy klasszikus szivar alakú andromédai úrhajót.


Az 1990-es évek elején volt némi szerepük abban, hogy az eredetileg katonai célokra kifejlesztett ARPANET( internet elődje. szerzői megj) mindenki számára elérhető lett.

Az Illuminátusok és és egyéb földönkívüli erők egy kiterjedt offenzívába kezdtek 1996-ban azzal a céllal, hogy elpusztítsák a Szervezetet és ez rendkívül súlyos harcokba torkollt a földalatti alagútrendszerekben és barlangokban, majdnem elpusztítva a Szervezetet és Agarthát.


A szükség idejében egy terv lett megalkotva az ellentámadás kivitelezésére. 1999 december elején, a Plejádiak( Fiastyúk-beliek. szerzői megj.) kapcsolatba lépték az Ellenállási Mozgalommal(Resistance Movement) az X-bolygón(Planet X) és egy masszív felkelést robbantottak ki az ottani Illuminátusok ellen. 3 hét alatt győztek és az Illuminátusoknak el kellett menekülniük a Marson és a Holdon lévő bázisaikra. Ezek után az Ellenállási Mozgalom tagjai a Földre jöttek és egyesültek a Szervezettel, majd az integrálódás után Ellenállási Mozgalom néven kezdtek el működni.


Az immáron egyesített erők megváltoztatták az erőviszonyokat és most az Illuminátusok kényszerültek visszavonulásra. 2000 és 2001 folyamán az Illuminátusok elvesztették a marsi, a Holdon lévő és a Naprendszer más részein megtalálható bázisaikat. A plejádiak és egyéb a Galaktikus Konföderáció alá tartozó erők segítségével egyúttal minden reptoid, szürke, drakóniai és zeta reticuli el lett távolítva a Naprendszerből. Ez a Sötét Erőket pánikba ejtette és megtervezték majd végrehajtották 9/11-et, azzal a céllal hogy megőrizzék befolyásukat az utolsó erősségükön- a Földön.


Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom

2012.05.24. 05:07 FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.co.uk/2012/04/resistance-movement-normal-0.html

Hálás köszönet Fehér Vándornak az anyag írásáért és összeállításáért!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése