Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Felemelkedett Mesterek - Ashtar 1. (leírás)


A múlt alkalommal elkezdtük a Felemelkedett Mesterek sorozatot, ahol először általánosságban tettünk róluk említést, most pedig jöjjenek a konkrét Mesterek, akikről Cobra beszélt.


Az ő általa irányított Ashtar Parancsnokság, a Galaktikus Konföderáció erőinek fontos haderője, idézet Cobrától:

"A Naprendszerünkben lévő Galaktikus Parancsnokság erői az alábbiakból állnak:

1. A Jupiter Parancsnokság, akik a külső Naprendszerben helyezkednek el, az aszteroidaövön túl, és elsődleges céljuk az, hogy eljárjanak az összes negatív entitással szemben, amiket a Föld karanténból távolítanak el, a Ganümédészen lévő ún. szortírozó létesítményen keresztül a Galaktikus Központi Nap felé.

2. Az Ashtar Parancsnokság, akik a belső Naprendszerben helyezkednek el és elsődleges céljuk a Föld bolygó felszabadítása.

3. Az Atlantisz Parancsnokság, akikről semmit nem mondhatok."

A fent említett Ganümédész szortírozó létesítményről itt olvashatsz:Az Ashtar Parancsnokság egyik képviselője beszél ebben a videóban, egy interjúrészlet:

"1977 tv adás megszakítás:

U: 1977-ben valódi volt az Ashtar parancsnokság általi délvidéki tv adás megszakítás?

C: Igen

U: Szóval akkor ez valóban az Ashtar Parancsnokság volt?

C: Igen."

És egy plusz információ ehhez a videóhoz:

"2017-ben meg is említette ezt a videót, az egyik bejegyzésében és ezt fűzte hozzá Cobra:"A Galaktikus Konföderáció erői megszerezték az abszolút passzív irányítást minden geostacionárius pályán lévő távközlési műhold felett és a relatív passzív irányítást minden Molnyija-pályán keringő távközlési műhold felett.


A passzív irányítás azt jelenti, hogy a Fény erői képesek átvenni az irányítást a műholdas közvetítés felett, de nem fogják megtenni, mert akkor a Cabal megtorolná a túszul ejtett felszíni lakosságon. Az Esemény után fogják átvenni az aktív irányítást, vagyis olyan TV-adásokhoz fogják használni a műholdakat, mint ez." (a videó törölve lett)Az Ashtar parancsnokságról itt is olvashattok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése