Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Az Esemény - COBRA - (leírás)

COBRA - Az Esemény


2017. szeptember 25., hétfő 


9/11 nem úgy történt, ahogy azt a háttérhatalom tervezte. Számos embernek ez az esemény jelentette azt a pontot, amikor felismerték, hogy a fősodratú média hazugságok tömkelegével bombázza a népet és egyúttal elkezdték keresni mi rejlik a propaganda mögött. 
Ez az új tudatosság megkönnyítette az Ellenállási Mozgalom számára, hogy fejlesszék az Illuminátusok megdöntésére vonatkozó tervüket.

2003-ig bezárólag, minden mélyen a föld alatt lévő katonai bázist megsemmisítettek és csak a felső hányada maradt meg ezeknek a létesítményeknek. ( Mások a teljes megsemmisítést későbbre teszik. szerzői megj)

Innentől kezdve az Ellenállási Mozgalom körülbelül 300 emberét építette be az Illuminátus hálózatba , legtöbbjüket a katonaságnál és hírszerző szervezeteknél magas pozicióban. Ezek az emberek beazonosíthatatlanok és az Illuminátusoknak fogalmuk sincs kicsodák és milyen feladatkörben tevékenykednek.

2012 januárjában és februárnak az elején az Ellenállási Mozgalom lefoglalta az Illuminátusok kezében lévő arany nagy részét. Ha azt kérdezed magadtól vajon hol lehet a Yamashita arany most már tudod a választ. Nem a Mariana-árok mélyén, nem Fort Knoxban, nem a Rothschild kastélyok pincéjében, nem a zürich-kloteni reptér alatti hatalmas tárolókban, nem a zürichi UBS széfjeiben, és nem is szétszóródva a világ különböző pontjain lévő, jezsuita irányítás alatt álló bankokban. Az igazság az, hogy az Ellenállás földalatti kamráiban található és az Esemény után vissza lesz juttatva az emberiségnek illetve egy új valutának az alapját fogja képezni, ezáltal szerepe lesz a Földön lmegszülető, mindenki számára biztosított bőség megteremtésében.

Az ötlet,hogy alkotni kell egy tervet, ami az Illuminástusok megbuktatására irányul már a Szervezet 1975-ös megalakulása óta napirenden volt. 1977-ben beszéltem azzal az emberrel, aki a terv kidolgozásában tevékenyen részt vett. Az a dokumentum, amelyet Drake( az USA katonaságának a változások mellett elkötelezett részének a szóvivője, aki március végén lépett a nyilvánosság elé. szerzői megj.) 1979-ben látott, egy korai változatát tartalmazta a tervnek. Ebben az állt, hogy a katonaság átveszi a hatalmat az Illuminátusok bukása után a Szervezet segítségével(ami ugye később Ellenállási Mozgalommá alakult).

Azonban a masszív ébredés következtében, amely 9/11 után megindult a terv alapos átdolgozásra került. Senki nem fogja átvenni az Illuminátusok helyét. Az Ellenállási Mozgalom legfőképp hírszerzési adatokkal és logisztikai tanácsokkal fogja támogatni a katonaságot és a hatóságokat, de a háttérben marad. A katonaság ugyanakkor segíteni fogja a nyomozóhatóságokat( szövetségi nyomozókat Amerikában és az Interpolt világszerte), akik ugyanakkor segíteni fogják a helyi szerveket, erőszakszervezeteket a háttérhatalom tagjainak a letartóztatásában.

Az Ellenállásnak van tapasztalata a háttérhatalom megbuktatásában és egy bolygó felszabadításában, hisz ezt tették 1999-ben is az X-bolygón. Állandó fizikai (nem telepatikus) kapcsolatban állnak a plejádiakkal és más pozitív galaktikus népekkel a Konföderáción belül, akik naponta friss hírekkel látják el őket a háttérhatalmi tagok aktuális helyzetéről, hol vannak, mit csinálnak és mire készülnek. Az Illuminátusoknak valójában nincs már hova bújniuk.

Az Esemény kezdetét nem a földi emberek vagy a galaktikus rokonaink határozzák meg. A végső szó arról, hogy mikor induljanak be az események a Forrástól jön közvetlenül. Az Eseménynek kozmikus jelentősége van. A felszabadulása az utolsó bolygónak amely a Sötét Erők megszállása alatt áll, csodálatos Fényhullámokat fog szétküldeni szerte a Galaxisban( úgy lehet elképzelni, mint amikor egy követ bedobnak egy pocsolyába és ez koncentrikus körökben hullámokat küld szerte-széjjel a víz széle felé. szerzői megj.)

Közvetlenül az Esemény előtt a Forrás küldeni fog egy Fénycsóvát a Galaktikus Konföderáción keresztül és a Plejádiak utasítani fogják az Ellenállási Mozgalmat, hogy a felszínen tevékenykedő 300 ügynökük lépjen kapcsolatba a kulcsfontosságú poziciókban lévő emberekkel a katonaságon és az egyéb hatóságokon belül és ebben a pillanatban az akció megkezdődik.

Miután az akció véget ért, előfordulhat, hogy lesznek emberek, akik a saját javukra próbálják majd fordítani a helyzetet és megkísérelnek felállítani kormányokat vagy elkobozni javakat, stb.. Az, hogy a háttérhatalom eltávolításra kerül még nem jelenti azt, hogy az emberi kapzsiság és vágyakozás a hatalomra egy szempillantás alatt eltűnik. Az emberiségnek egyszerűen van egy felvilágosulatlan része, akiknek ez egyszerűen a természetük részét képezi. Természetesen az Ellenállás tisztában van vele kikről van szó, megfigyelés alatt állnak és nem fogják tudni kihasználni a helyzetet.

Ameddig az emberiség nem ér el egy bizonyos tudatossági szintet az Ellenállási Mozgalom a háttérben keményen fog dolgozni a népesség és a bolygó javáért. Aztán amikor elérkezik az idő, valószínűleg közvetlenül az Első Kapcsolatfelvétel előtt, a nyilvánosság elé fognak lépni.

Egy 120 billió dolláros(egyenlő a világ egy év alatt megtermelt, összesített GDPjével, kétszer) alapot hoztak létre, amely az emebriség rendelkezésére lesz bocsájtva, más hasonló alapok forrásai mellett. ( Saint Germain alap, USA katonaságához köthető személyek alapja, Fehér Sárkány Társaság{White Dragon Society} alapja, illetve a pozitív Templomosok{White Hats} forrásai. szerzői megj.). Az Ellenállás rendkívül fejlett technológiák birtokában van, amelynek többsége földönkívüli eredetű. Ezeknek az emberiséggel való megosztása mellett, segítséget fognak nyújtani körülbelül 6000 zsenik által megalkotott, mindezideáig a hátérhatalom által elzárt, elhallgatott, titokban tartott találmánynak a nyilvánosságra hozatalában.

Ez a blog( Cobra saját oldala http://2012portal.blogspot.ca/. szerzői megj.) az Ellenállási Mozgalom utasításainak megfelelően lett létrehozva azzal a szándékkal, hogy a nyilvánosság tájékoztatva legyen, bizonyos 2012-ben várható eseményekről. Sok a felszínen dolgozó operatív ügynök olvassa a blogot, mivel időről-időre kódolt üzenetek jelennek meg, amelyek fontos információkat tartalmaznak az adott helyzetről és a műveletek előrehaladásáról. Az internet a legegyszerűbb módja bizonyos, nem szigorúan titkos információk továbbításának, amelyeket biztonságosan közölni lehet ezen a csatornán keresztül. A jövőben az Ellenállási Mozgalom lehet, hogy úgy dönt, hogy közvetlenül szól a nyilvánossághoz és ekkor ez a blog válik majd a hivatalos kommunikációs felületté a bolygó felszínén.

(Érdekesség: a mai napon, 24.-én egy orosz-amerikai hadgyakorlat kezdődik az Egyesült Államok területén(!!!), kíváncsiak vagyunk, lesz-e ennek valamilyen következménye.

FehérVándor)2012.05.24. 05:07 FehérVándor
Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor

Eredeti forrás: http://2012portal.blogspot.co.uk/2012/04/resistance-movement-normal-0.html


HÁLÁS KÖSZÖNET FEHÉR VÁNDORNAK AZ ANYAG ÍRÁSÁÉRT ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSÁÉRT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése