Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Felemelkedett Mesterek - COBRA - (leírás)
Cobra 2013. április 15-i bejegyzése, ami a Misztérium Iskolákról szól. Eredeti bejegyzés angolul itt:Mielőtt ezt a bolygót 26.000 évvel ezelőtt megszállták, a Felemelkedett Mesterek szabadon sétáltak az emberek között, és érintetlenül tartották a kapcsolatot az Egy jelenlétével. Misztérium iskolájuk Atlantisz fő szigetén volt megtalálható:A Felemelkedett Mesterek a tiszta Fény és Szeretet lényei, akik a dualitáson túllépve fejlődtek. Itt olvashatsz egy nagyon jó leírást bolygónkon végzett munkájukról és tevékenységükről:


A Felemelkedett Mesterek visszavonultak a bolygó felszínéről, mert azt elfoglalták a sötét erők egy Platóni évvel (26.000 földi év) ezelőtt. A fő atlantiszi Misztérium iskola lassú hanyatlásnak indult, ahogy a Felemelkedett Mesterekkel való közvetlen kapcsolata megszűnt. Egy bizonyos ponton Egyiptomba költözött, ahol kezdeményezésére templomok és piramisok épültek a szakkarai és a gízai fennsík közötti területen. Az utolsó Özönvíz idején ie. 9564-ben minden atlantiszi Misztérium iskola megsemmisült, a legtöbb tudás és bölcsesség elveszett.
Az Özönvíz után a Misztérium iskolák lassan újraéledtek a Közel-Keleten az atlantiszi örökség fennmaradt töredékeiből, és inspirációt kaptak a pozitív földönkívüliekkel történt alkalmi kapcsolatokon keresztül (például Ízisz Misztériumai a Szíriusz kapcsolat közvetlen eredményeként) és a földalatti Agarthai hálózattól (például Delphi titkai). A Misztérium iskolák részei elkorcsosultak a fátyol megerősítésének eredményeképp, és az illuminátusok erről az ágról származnak.A Misztérium iskolák megújulása a Földközi térségben 2000-2500 évvel ezelőtt történt a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása eredményeképp. Abban az időben a Misztérium iskolák beavatottjai tudomást szereztek bolygónk karantén státuszáról és az arkhónok jelenlétéről. Ezeknek a Misztérium iskoláknak a megsemmisítése volt a fő célja a kazár arkhón inváziónak a 4. században, és a kereszténység elmeprogramozás kultusz emelkedését hangszerelték, hogy megszüntessék az igaz Megismerés utolsó maradványait.Saint Germain felélesztette a régi Egyiptomi misztériumokat, és létrehozott egy Misztérium iskolát Párizsban 1775-ben. Ezt a Misztérium iskolát a Csillag Testvériség működtette egy újabb évszázadon keresztül, melynek egyik tagja egy csodálatos könyvet írt, amely sok kódolt üzenetet és a Felemelkedés folyamatát tartalmazza:

Sok Misztérium iskola szerte a világon jelenleg töredékes tudással és bölcsességgel rendelkezik. Igazi Misztérium iskolák létrehozása csak az Esemény, és különösen az Első Kapcsolatfelvétel után lehetséges.Felemelkedett Mesterek: 

Jézus és Mária Magdolna 1.
A képen szereplő Misztériumokról itt olvashatsz
Ebben az Ízisz Misztériumai Cobra cikkben szerepel a Hieros Gamos (Szentséges Egyesülés) kifejezés, melyről itt olvashatsz Cobrától:
Részlet belőle:

"A Szentséges Egyesülés a lélektársak és ikerlelkek spirituális, mentális, érzelmi, éteri, plazma és fizikai testeinek egybeolvadása. Az ilyen egyesülés egy időtlen pillanatot teremt, amikor a Fátyol áttörik és ez az időtlen pillanat, ha szétterjed, a kulcs a fizikai halhatatlansághoz és/vagy a Felemelkedéshez." - Cobra


Ezenkívül még egy cikk készült ezzel a témával kapcsolatban, ha szeretnéd elolvasni itt megteheted:
A Misztérium Iskolákról itt olvashatsz Cobrától:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése