Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

A nemlétező karma és az arkhónok (leírás)

2017. december 6., szerda


Föld….a Tejút galaxis és a Naprendszer utolsó Bolygója, ami felszabadul. Áldatlan állapotok uralkodnak itt. Dolgozunk, számlákat fizetünk, állandóan sietünk. Tömik a fejünket mindenféle lélekromboló dologgal, legyen szó az állandó vásárlásról, félelmekről, vallási nézetekről, iskola- és óvodarendszerről. 

Szóval egy elég gondosan felépített rendszerről beszélünk, ami meg akarja gátolni a felébredésünket és a felemelkedésünket. 
Természetesen egy új Kozmikus ciklus eljövetelnének vagyunk szemtanúi, és mindez most hullik darabokra. Mindenesetre, hogy minél többen legyenek tudatában, hogy mi folyik körülöttük, ehhez ez a cikk ad némi támpontot. 

A chiméra a fizikai és a nem fizikai síkokról is gondoskodott, hogy az elnyomás szerintük teljes legyen. Az általuk irányított fizikai síkon lévő arkhónok (görögül urakat, uralkodót jelent), akik emberi testekbe inkarnálódott hüllők és drákók (sárkányok) fenntartják a pénzrendszert, amivel rabszolgaságban tudnak minket tartani. 
Ahhoz, hogy tagja légy ennek a szolga rendszernek, először is a nem fizikai síkon kiválasztják a szüleidet, tehát megmondják, hova inkarnálódj. 
Ez minden egyes lélekre vonatkozik itt a Földi karanténban. Sokan úgy tudták, hogy ők választják ki a szüleiket, sajnos ez nem igaz.

Főleg arra a közel 10 millió Csillagmagra, akik a Föld Bolygóra jöttek, figyeltek rendkívül az arkhónok, mivel Fénymunkásként és Fényharcosként feladattal jöttek véghezvinni küldetésüket, hogy mikor melyik család tagjaként jöhetnek a világra. 
Bár 1999-ben az Ashtar Parancsnokságnak sikerült 70 millió nem inkarnálódott lelket a Plejádi Csillaghalmazba evakuálni, ahol gyógyításban részesültek, még így is maradtak, maradtunk jó páran, akik az arkhónok közvetlen foglyai.


Plejádok


Ha szeretnél olvasni róla, hogy ki a Fénymunkás és Fényharcos, itt megteheted:


Az arkhónok által irányított reinkarnáció biztosítja, hogy a csillagmag lélek vagy más egyéb földi lélek abban a környezetben a maximális elnyomást tapasztalja meg. 
Ha kell, akkor szegénységben él, vagy elkülönülve, magányosan. 


A család lehet mélyen vallásos és emiatt nem kérdőjelezheti meg azt a nézetet, hitrendszert. Lehet, hogy a családban aggresszivitás, depresszió nyilvánul meg, eltorzított szexualitás, drog, ami magával rántja még mélyebbre, és nem talál kiutat, és legfőképpen nem gondol arra, hogy szeretik őt és nem csak túlélnie kell. 

A reinkarnációval kapcsolatban Cobra azért egy jó hírt is megosztott velünk. Bár az arkhónok megtettek mindent, hogy a rendszerük 100%-os legyen, de természetesen nem az, és ezért a Fény képes bejutni „itt-ott”:


„Van egy Lélekcsoport, akiknek sikerült mindig úgy inkarnálódniuk, hogy a Cabal ellen tudjanak harcolni és felszabadítsák a Bolygót. A középkorban ők harcoltak az inkvizíció ellen, a 17. és 18. században a jezsuiták ellen, most pedig a Rockefellerek és a Rotschildok ellen.


Megtalálhatók ezen Lelkek a Pozitív Hadseregben, a Templomosok körében, a Fehér Sárkány Társaságban, a Cabal különböző hálózataiban és az általános emberi népesség szabadságharcosaiként is.”

Beleszülethet a lélek egy olyan családban, ahol anyagi jólét, rengeteg pénz van. Szeretetteljes légkört és támogatást viszont nem tapasztal meg. Sokszor ezen családokban magas elvárási szintek vannak, vagy a pénzt nem jó célokra használják. Pedig ha jó tetteket hajtanak vele végre és segítenek vele értékes dolgokat elérni, akkor a pénz igenis jó, még ha nem is erre tanítottak minket.
Ebben a cikkben nagyon jól kifejtette ezt a témát ez az oldal, aki szeretné elolvasni, itt találja:

Köszönet a cikkért az Áttörés most nevű oldalnak:


Mielőtt még valaki aggodalmát fejezné ki, hogy a pénzzel kapcsolatban ilyeneket írok, el szeretném mondani, hogy ez a pénz alapú társadalom már csakis itt, ezen a Bolygón létezik és sehol máshol az Univerzumban.


A Fényerőknek meg van a terve arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet majd kivezetni a Földi társadalomból az Első Kapcsolatfelvételt követően. De mindaddig, amíg jelen van az életünkben még egy kis ideig, addig el kell fogadnunk és a legnemesebb dolgokra kell felhasználnunk, hogy ezáltal jobbá tegyük az életünket. 

Az egészségügy jobbítására, az energiahálózat átalakítására, új épületek és járművek előállítására. Ezek mind szükségesek, hogy az életben megtapasztalhassuk a „szükség” nélküli életet, és jobban tudjunk koncentrálni a Felemelkedésünkre. 
A replikátorok bevezetésekor elavulttá fog válni ez a rendszer és soha többé nem fogjuk használni a pénzt, hiszen mindenkinek meg lesz mindene, amit csak szeretne. Sőt a tudatszintünk is óriási változásokon fog keresztül menni, amik mind segítik a pénzügyi rendszerről való teljes lecsatlakozást.

Tehát beleszületik a lélek a családba, ahol a fizikai síkon várni fogja egy meghatározott család és környezet. Ország és nyelv. Vallási- és oktatási rendszer.
Általában 3 éves kortól óvoda jön, majd 6 éves kortól iskola, egészen 18 éves korig. Ahol is az ember felnőttnek számít a legtöbb kultúrában, bár vannak eltérések, és lehet menni dolgozni. 


Azzal a tudással, amit megszereztünk az évek alatt ebben a szisztematikus felépítésben, hogy tovább fenntarthassuk a karantént. Ha akarunk még erősebb értelmetlen tudást, akkor még egyetemre és főiskolára is elmegyünk. Pénzt keresünk, fogyasztunk, eltorzított energiákban úszunk, az arkhónok pedig biztosítják, hogy a körforgás tökéletes legyen.

A fizikai sík arkhónjainak „munkakörébe” tartozik az egészségügyi, oktatási, politikai, tudományos, élelmiszeripari rendszer és a média teljes manipulálása itt a 3. dimenzióban. Beletartoznak még a vallásokkal és az országokkal, különböző nyelvekkel történő megosztások is. Folyamatos félelemkeltés, háborús fenyegetésekkel és járványokkal, éhínséggel.


Az arkhónok ismernek elég magas szinten kémiai és fizikai folyamatokat, amiket mi itt ebben a dimenzióban nem, hiszen folyamatosan kontroll alatt tartják a tudásunkat, amit elég jól elferdítenek. Mi sokszor ezeket „Varázslatként” tapasztaljuk meg, és ezzel is fent tudják tartani számunkra az illúziót itt a karanténban.

Most pedig nézzük meg, hogy mit csinálnak a nem fizikai síkon ezen lények. A 4. dimenzióig képesek eljutni, ahol még létezik negativitás, félelem és fájdalom. 
Ezen lényeknek ez a „tápláléka”, enélkül nem tudnak létezni. 
Az 5. dimenziótól kezdődően már csakis Szeretet dimenziók léteznek és ők addig nem tudnak eljutni. 


A lelkük teljes mértékben elhatárolódott a Forrástól és óriási trauma van bennük. Belőlünk, emberekből nyerik ezt a rengeteg szenvedést ahhoz, hogy életben tudjanak maradni ezek az éteri és alacsony asztrális síkon lévő negatív oldalhoz tartozó orioni hüllők és orioni sárkányok. Ezért vannak ilyen áldatlan állapotok Gaian, és ez kerül most felszámolásra. 

Egy kis megjegyzés: azért mondja Cobra, hogy meditáljunk, mert ez az egyetlen lehetőségünk arra, hogy magasabb tudatszintet érjünk el, ahol ők már nem képesek minket elérni. A másik, hogy minél több Istennő energiát horgonyozzunk le és áramoltassunk magunkon keresztül, mert azt sem tudják értelmezni és szó szerint „éheznek”. Az Istennő energia maga a szent, tiszta, harmonikus és lágy Szeretet energia, ami jólétet, gyógyulást és megbocsájtást hoz mindannyiunk számára.

Az Istennő energiáról a magyar Cobra Portálon olvashatsz Untwine-tól egy nagyszerű cikket:

Ha nemcsak magadon szeretnél dolgozni meditációval, hanem az emberiségért is szeretnél tenni, akkor kérlek látogasd meg ezt a két oldalt, ahol megtalálható minden információ az éppen aktuális feladatokról, amikhez a te energiád is hozzájárulnak. Hálásan köszönjük mindenki segítségét:

Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal, ahol az MCCS fordítói folyamatosan fordítják az itt megjelenő cikkeket az angol nyelvű oldalról:
"Vezetett Meditációk táblázatai" oldal ahol részletes táblázatban megtekinthető minden időpont, köszönet érte Varsányi Annának:
Szeresd önmagadat, az embertársaidat, bocsáss meg minden ellened elkövetett tettet, és ne cipeld magaddal tovább. Légy megértő és türelmes mind magaddal, mind másokkal. 
Keresd a benned lakó „gyermeki éned”, hogy újból megtaláld az utat, a hitet és a képességet arra, hogy felállj az elnyomásból, mert meg van hozzá az erőd! 
Vedd körbe magad annyi pozitivitással, amennyivel csak tudod, hogy minél kisebbre tudd csökkenteni a hozzáférést a benned lévő negatív programok miatt. 
Sokszor hallani, hogy dolgozni kell magunkon. 


Igen, muszáj, mert akkor nem adunk nekik felületet, hogy betaláljanak egy-egy korábbi sérelem, fájdalom miatt. Tudjuk, hogy könnyű ezeket elmondani és leírni….de mindenhez csak akarat kell. 


Tedd meg magadért és tudd, hogy nagyon Szeretnek téged. Támogatnak és segítenek minden módon, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki magadból. Fókuszálj a megoldásra és tartsd észben, hogy nem vagy egyedül.Hiába van minden leszületésünk előtt Lélekszerződésünk, ezeket vissza lehet vonni. Azt akarták elérni, hogy ne használd a Szabad Akaratodat, ne is tudj róla, hogy egyáltalán van, és olyan szinten elnyomták itt a 3. dimenzióban, hogy sok ember nem is kér semmit, csak sodródik az árral, hogy finoman fogalmazzak. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy olyannyira a Mátrix foglyai, hogy nem akarnak tőle elszakadni.


Távolodj el tőlük és vond vissza ezen arkhónokkal kötött szerződéseidet, mert jogod van hozzá!

A Fátylon belül mindenkit rákényszerítettek, hogy aláírja a szerződést velük, hogy elfogadja a szenvedést, elfogadja az ő feltételeiket, hogy nem fognak segítséget kapni a Fényerőktől, folyamatosan reinkarnálódik a karma törvényeit betartva, implantátumokat kap és hogy sohasem emlékszik előző életeire, mert hagyja az erről szóló adatokat törölni és mindig mindent újból kezd földi élete során.

Eljött az idő, hogy véget vessünk mindennek.
Íme az a szöveg, amely segít abban, hogy felbontsd az erről szóló szerződéseket. Cobra az egyik konferenciája alkalmával osztotta ezt meg az ott jelenlévőkkel és Untwine lejegyezte, hogy eljuthasson mindenkihez:

Az "Én vagyok" nevében, aki "Én vagyok", az isteni lélek jelenlétében, aki "Én vagyok", a Fény minden felemelkedett lényének nevében, a Galaktikus Szövetség nevében, a Galaktikus Központ nevében, rendelkezem és parancsolom, hogy megszüntetem és semmisé teszem teljes múltam, jelenem és jövőm szerződéseit és megállapodásait, amelyek lényem részei és a sötétség erői között köttettek. Mindezen szerződések és megállapodások és azok minden következménye teljes mértékben eltöröltetnek a valóságomból. Szabad vagyok, egész lényem karmája töröltetik. 


Szabad, szuverén fénylény vagyok, mostantól az örökkévalóságig. 

Így legyen és így van.


A Fény nevében (aláírás)

Ajánljuk mindenkinek, hogy tegye ezt meg, mivel ez egy nagyon erős pozitív elmozdulást teremt személyes szinten. Minél több ember teszi meg, annál kevesebb erejük lesz a sötét erőknek, hogy fenntartsák a Föld börtönt, és annál gyorsabban bekövetkezik az Esemény és a teljes felszabadulás. Tartsd magadnál ezt a felbontó nyilatkozatot és amikor csak tudod, mondd el fennhangon, teljes szándékkal. 

Cobra az arkhónokat másképpen a „Karma urai” néven emlegeti.
Íme egy interjúrészlet, amiben róluk beszél és az általuk létrehozott karma rendszerről:

„Sok programozást az arkhónok hoztak létre, hogy felmentsék a gonoszt.
Például a karma törvényei, kimondják, hogy pl. ha eltöröm a barátom edényét, az univerzum küldeni fog valakit, hogy eltörje az én edényemet, azért hogy megtanítsa nekem a tetteim következményeit.

Ez azt jelenti, hogy az univerzum aztán küldeni fog valakit, hogy eltörje annak az edényét, aki az én edényemet eltörte, stb.

Ez teljes kitaláció és semmi köze a valódi univerzális törvényhez, egyszerűen azért, mert ha így lenne, semmi nem oldódna meg és a szenvedés örökké növekedne.
A valódi univerzális törvény a megbocsátás és a kegyelem és ezt tanították azok a tanítók is, akik valódi kapcsolattal rendelkeztek.

A Forrás akarata az, hogy ha valaki valamilyen sértő dolgot tesz, részesüljön megfelelő gyógyításban, hogy újra ki tudja fejezni valódi önvalóját. 
Lehet, hogy szükség van az érintettek közötti energia némi újra-egyensúlyba hozására, pl. aki eltörte az edényt, vehet egy másikat az edény tulajdonosának vagy megjavíthatja vagy valami másféle szolgálatot tehet, hogy energetikailag kompenzálja a tettét. Vagy az edény tulajdonosa egyszerűen megbocsáthat és a Forrás végtelen bősége valahogy automatikusan újra egyensúlyba hozná a dolgokat, nem úgy, hogy elvesz valamit attól, aki eltörte az edényt, hanem úgy, hogy megadja mindkettőjüknek azt, amire szükségük van.
A források és a bőség határtalan.”

Hogyan tartják fenn a kontrollt az arkhónok rajunk, az emberiségen? Részlet egy korábbi Cobra írásból:

Az arkhónok a kontrolljukat egy speciális technológián keresztül tartják fenn, amelyet Fátyolnak neveznek. Ez egy elektromágneses frekvenciazár az alacsonyabb asztrális és különösen az éterikus síkokon, maximum 8,6 mérföld (14 km) kiterjedéssel a Föld felszínétől felfelé és lefelé, ami jelentősen megnehezíti a Fény számára, hogy a karantén alá vont Földre megérkezhessen. 
A Fátyolt a nem-fizikai arkhónok tartják fenn. A technológiát legegyszerűbben egyfajta éterikus HAARP-ként lehetne definiálni.

A technológia eltorzítja az idő-tér struktúrát kvantumszinten és megnehezíti a közlekedést a pozitív földönkívüliek számára. A múltban ez jelentősen hátráltatta a pozitív fajoknak a Földdel való együttműködését.

Amellett, hogy távol tartotta a pozitív fajokat, a Fátyolnak van egy olyan funkciója, hogy programozza/reporgramozza az embereket és benntartsa őket a reinkarnációs ciklusban. Most bemutatok néhányat a legfőbb asztrális és éterikus programok közül, amelyekkel az inkarnálódott embereket manipulálják:


1. A tudatosság csökkentése és a fénytest/Mer-Ka-Ba deaktiválása. Ezt a programot éterikus ún. állóhullám rezonancia technológiával tartják fenn.


2. A szabad akarat és a pozitív kezdeményező erő blokkolása. Ezt a programot éterikus infrahang technológiával tartják fenn. 
Ennek a hangnak egy része lecsapódik a fizikai síkon is és néhány ember hallja mint egy ilyen nagyon alacsony frekvenciájú zümmögést. 
Ez volt a forrása a rejtélyes hangoknak, amelyek a világ minden táján lehetett hallani 2012 elején és nem a mélyen földalatti bázisok felrobbantása, ahogyan néhányan hibásan állították. Az infrahang bizonyos központokat blokkol a fizikai agyban és akadályozza a pozitív kezdeményező erőt. Ez a hang az oka annak a szokatlan fáradtságnak, amelyet sokan tapasztalnak bármiféle érthető magyarázat nélkül.


3. Az intelligencia csökkentése. Ezt erős mágneses terek előidézésével érik el az éterikus agyban, illetve az éterikus és a fizikai agy közötti membránban és ez megzavarja a gondolkodási folyamatot. Ennek a programnak eredménye ködös emlékezet, feledékenység és koncentráció hiány.


4. Diszharmónia előidézése a kapcsolatokban. Ezt az éterikus test csakráinak a befolyásával érik el, illetve disszonáns vibrációs frekvenciák előidézésével az “aurikus burok” (spirituális egyéniség) felé, ismételten infrahangok által. Ennek a programnak az eredménye a szexualitás és a szeretet mesterséges elválasztódása, a szív bezárulása, az elme túlműködése és a férfiak és nők közötti egyensúly megbomlása.


5. Szegénység növelése. Ezt hologramok/képek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.


6, Mohóságra, elhízásra hajlamosítás. Ezt bizonyos képeknek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.


7. A mindent-látó szem. Ez egy kémprogram ami az éterikus síkról működik és a fizikai lények aktivitását megfigyelés alatt tartja és beszámol róla az arkhónoknak.


8. Implantátumok. Ezek éterikus/asztrál kristályok, amelyeket a leszületés előtt helyeztek el minden embernek az aurájába, mivel mindenkinek keresztül kell menni a fizikai leszületéshez a magasabb asztrális/ szellemi síkokról kezdve az alacsonyabb asztrális és éterikus síkokon át a fizikai világba történő érkezésig. Ezek az implantátumok eltávolítják az emlékét a korábbi inkarnációknak és ez jelenti a fő okát annak, hogy nem emlékszünk az elmúlt életeinkre, illetve az arkhónokra, akik uralják a bolygót. Az implantátumokat némiképp költőien a “felejtés fátylának” nevezik.


Az arkhónok reaktiválták és megújították a fátylat 1996 elején miután megtörtént a tömeges ébredés a 90’-es évek kezdetétől, ami a pozitív fajok közbeavatkozását realitássá tette. Ezt körülbelül 200, az asztrális és éterikus síkokon történt nukleáris robbantással érték el. Ezek a nem-fizikai nukleáris robbanások egy hasadást idéztek elő a tér-idő szerkezetében, ami aztán sötét féreglyukakat megnyílását tette lehetővé, amin keresztül rengeteg reptoid árasztotta el az asztrális és éterikus síkokat a világűrből érkezve. 

Idézet egy 2016 nyarán készült Cobra interjúból:

„Volt egy olyan erős indikátor, amely új fázist indított be, amely az Esemény pillanatában fejeződik be. Tehát alapvetően arról beszélünk, hogy repedések vannak a Fátyol mátrixán. A Fátyol technológia többé nem 100%-ban „vízálló”. Elkezd lassan szétesni és ha ez megtörténik, akkor már nagyon közel leszünk.”A karmával kapcsolatos minden tanítás egy dezinformációs programozás, amit a sötét erők ügynökei még az Indiai Misztérium Iskolákban kezdtek bevezetni és hozzászoktatni ehhez az embereket.

Idézet Cobrától:

„A karma koncepcióját, mint jutalmazó és büntető rendszert és azt a koncepciót, hogy a Föld egy "tanuló" bolygó, az archónok találták ki, hogy az emberek elől elrejtsék az igazságot az archón/chiméra uralomról, és az implantátumhálóról.

Az igaz, hogy mindenki felelős a saját tettéért, és hogy tanulhatunk a hibáinkból. Viszont azt sugallni, hogy a jelenlegi életkörülményeink megtapasztalásával "törlesztjük" a múltbéli negatív tetteink karmáját, a manipuláció egy körmönfont és mély formája. 
Ez a cabal ügyes mentsége arra, hogy folyamatosan azt tegyék, amit tesznek, mivel egyszerűen csak "leckét tanítanak nekünk az élet iskolájában".

Az elsődleges anomália a gyökér oka minden szenvedésnek. Minden érző lény összes negatív tette annak a generációs traumának a láncreakciója, ami az eredeti kegyvesztettségből, az évezredekkel ezelőtt történt fő anomáliával való eredeti találkozásból és a távoli múltban eredetileg megtapasztalt implantációs folyamatból ered.
Nem igaz, hogy amiatt tapasztalunk meg most bizonyos rossz dolgokat, mert valamit elkövettünk, valamelyik elmúlt életünkben. Azért tapasztalunk rossz dolgokat, mert a Bolygót megszállták és valaki teszi velünk ezeket a rossz dolgokat, és nekünk ellen kell állnunk. Fel kell szabadítanunk a Bolygót ahhoz, hogy ezek a dolgok ne történjenek tovább.”

„Patrick - Mi a különbség a kauzalitás (okszerűség) és a karma között?

COBRA - A kauzalitás egyszerűen az ok-okozat törvénye, tisztán fizikai törvény. A fizikai síkon és a magasabb energiasíkokon ha teszel valamit és az beindít egy bizonyos válaszreakciót, ez csak a fizika törvénye. A karma egy olyan ideológia, ami a kauzalitás valóságát valami más dologgá akarja fordítani és kifogásokat talál azt állítva, hogy ami most történik, az a múltbéli cselekedeteink eredménye, pedig a valóságban ezen cselekedetek többségét a cabal és az arkhónok tervelték ki.”

A Felemelkedett Mestereket is „belekeverték” ebbe a karma tanításba, mintha ők is egyetértenének vele, holott ez nem része az ő tudásuknak:

„„Stephen: Nyilván tudatában vagy, hogy többen kritizálták az arkhónokkal foglalkozó cikked tartalmát, különösképpen a Karma Urai-ra tett megjegyzéseidet, miszerint az asztrális síkon élnek, amely a többség felfogása szerint a 4. dimenziót jelöli. 
Emellett, azt állítottad, hogy a Felemelkedett Mesterek tanainak nem volt eleme a karmáról szóló tanítás( sokan úgy vélik, hogy része volt). Szóval, mit tudnál mondani azoknak, akik vitába szálltak veled, kétségbe vonták a verziódat ezekkel a bizonyos állításokkal kapcsolatban?

Cobra: A Földön jelenleg nem található torzításmentes, tiszta tanítása egy Felemelkedett Mesternek sem(ez a fogalom az általánosan elterjed nézet szerint többek között Jézust, Buddhát, Krishnát, Saint Germaint, Sanat Kumarát, Konfuciuszt, Pió atyát, Hermész Triszmegisztoszt, stb. takarja. szerzői megj.). 

Tanításaik egy része, amely elméletben tőlük származik( beleértve a csatornázott üzeneteket), valójában a tanítványaiké. 

A tanítványok NEM voltak teljesen megvilágosodottak, ergo bizonyos mértékben alkalmassá váltak a háttérhatalom elmeprogramozására. Egy tiszta Felemelkedett Mester tanítás az volna, ha valamelyikük materializálódna egy csoport előtt és spirituális igazságokról kezdené őket tanítani. Ez mint tudjuk jelenleg nem történik meg. Erre az Első Kapcsolatfelvételt követően fog sor kerülni.”

Egy nagyon fontos megjegyzés idekívánkozik, idézet szintén Cobrától:

„COBRA - Nem tudod megváltoztatni mások hitrendszerét, ha ők nem nyitottak. Csak azoknak tudsz segíteni, akik már nyitottak és kérdeznek vagy kutatják a mélyebb igazságot.”

Ezzel arra szeretnék célozni, hogy aki továbbra is a karma rendszerét akarja elfogadni és hirdetni, az még mindig erősen az arkhónok befolyása alatt áll, számukra tartja fent a karantént. 
Ezen lények képesek befolyásolni a gondolatainkat, érzéseinket. Ezért kérlek mindig vizsgáld meg, hogy ezek valóban a tieid-e, ahogy Untwine is tanácsolja. Hiszen mi a Fény gyermekei vagyunk és nem gonoszságra, félelmek átélésére és hitrendszerekben való beskatulyázásra születtünk meg.

A Fehér Sárkányokról talán sokan nem tudják, de ők is aktívan kiveszik a részüket az arkhónok elleni „harcból”, mivel fejlett technológiákkal támogatják az emberiséget, hogy ki tudjon szabadulni az éteri síkon történő elnyomó rendszerükből. A spirituális szabadságunkat szeretnék elérni, megtesznek mindent, hogy a karma koncepciójával átitatott reinkarnáció örökre eltűnjön az életünkből.


Az Ellenállás, a Fényerők, az Angyalok, a Tündérek, a Felemelkedett Mesterek, Pleroma és a Forrás tudja, hogy létezik egy egészen más megtapasztalása az Életnek. Segítenek nekünk, hogy mi is részesei legyünk mindennek.


Még valami nagyon fontos: egy Fénymunkás vagy egy Fényharcos nem tagadja le a sötétség létezését, hanem átalakítja azt Fénnyé.


A Fény győzelme!


Szeretet és Béke!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése