Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Light Mandala és egyéb hozzákapcsolódó gyógyító berendezések

2017. november 5., vasárnap

Még 2013-ban adott hírt Cobra arról, hogy folyamatban van egy új és hatékony gyógyító készülék elkészítése, melyet a Sárkány Kapu nevezetű csoport fejlesztett ki, akik a Fehér Sárkány Társaság egy földalatti testvér szervezete.


Az ebben a cikkben szereplő készülék, a VN Star Mandala, már akkor is rendkívül fejlettnek számított, de jó hír, hogy a további fejlesztéseknek köszönhetően - mivel a Sárkány Kapu az emberiség irányába teljes mértékben elkötelezett kis csapat - egy még újabb változatot is készített és folyamatosan egészíti ki a gyógyítóeszköz termékpalettát.


Íme a cikk, ahol olvashattok erről a berendezésről:


A legfőbb céljuk az, hogy segítsenek elterjeszteni ezeket a technológiákat az emberek között, és hogy az éteri arkhónok ártó technológiájától megszabadítsanak minket.


Cobra oldalán ( The Portal ) egy villogó, színes csakrás kép alatt juthattok el a Mandala Gömb Lézer Rendszert leíró oldalra. Aki tud angolul, az beleolvashat, de készül a magyar nyelvű honlap is és ott minden adat és információ olvasható lesz. 


Ez az a kép:
Ezen az oldalon képekkel illusztrálva nézegethetők a berendezések.
A cég központja Thaiföldön található az északon fekvő Chiang Mai-ban. 
Egy kis kitérőben szeretném itt megjegyezni, hogy 2016 júliusában tartott itt Cobra Felemelkedés Konferenciát, ahol egy nagyon fontos felemelkedés örvény van.

A konferencia csodálatosan sikerült. 

Egy nagyon elkötelezett és tiszta csoport jött össze, főleg ázsiai résztvevőkből. Sok „frakció” képviseltette magát.

Az ázsiai emberek nagyon nyitottak az Istennő jelenlétére és a teremtés finomabb szintjein is fontos munkát végeztek.

Nem voltak egyedül, a Csillagtestvéreink is velük voltak.
Itt láthatjátok azt a felhőűrhajót, ami a konferencia első napján a helyszín fölött megjelent.Ez a konferencia nagyon sok kaput nyitott meg a jövőbe.


De most kanyarodjunk vissza a Light Mandalához. 

Az eszközök a legnagyobb szakértelemmel, hozzáértéssel lettek kifejlesztve, olyan tudást ötvöznek, amik rejtve voltak eddig, vagy egyáltalán nem is ismertek az emberiség számára. 
Az életenergiát emelik és növelik meg.

A Szakrális geometria egy olyan nyelvezet, a teremtés egyfajta tervrajza, amely az alakzatokon, formákon, hullámokon, vibráción keresztül nyújt nekünk segítséget, az Univerzum és minden anyagstruktúra erre épül. 


A Szakrális geometria tudománya egészen az ősi civilizációkig visszavezethető, például Egyiptomig és Görögországig. Sőt ma is folytatódik, bár nem széles körben ismert, a fraktáltudomány ( a fraktálok komplex geometriai alakzatok) megjelenésével.


Ez a magasan képzett kis csoport arra kötelezte el magát, hogy a Földön megtapasztalhassuk a legmagasabb szintű élettartamot, egészséget és életminőséget. 

Ehhez az a legmegfelelőbb út, ha a testet, az elmét, a szívet és a lelket összekapcsoljuk, és így képesek ellenállni minden „betolakodónak” vagy betegségnek és nincs többé romlás, hanyatlás, gyengülés. 

Az elvük az egyensúly és a belső egység megteremtése.


Minden idejüket és energiájukat abba fektetik, hogy az emberiség számára egy olyan lehetőség táruljon fel, ami segít mind érzelmileg, pszichikailag, mentálisan és pszicho spirituálisan harmóniát hozni az életünkbe. (A pszicho spiritualitás egy holisztikus, egységben vizsgáló gondolkodásmód, mely elfogadja, hogy a 3D-s emberi megtapasztalásokon kívül is létezik élet, energia, melyet személyesen is átélhetünk)Az eljárás nagyon gyengéd és kellemes.

Egy teljes, komplex programot kínál, amely a következőkből áll:

Egy szkennelő általi bemérés, amely nemcsak a fizikai, hanem az éteri és asztrális testet is szkenneli, a biometrikus ( biometria: az élő szervezetek vizsgálatában statisztikai és matematikai módszereket alkalmazó tudományág ) lenyomatokat vizsgálja és kialakít egy ajánlati listát, ahol be kell avatkozni.

Ezt különféle színű, időtartamú programozott lézerkódokat tartalmazó fény útján teszi meg, amelyet egy tachionizált kristályon keresztül visz be a "lényünkbe". Tehát nem fizikai szinten folyik a kezelés és betegséget sem gyógyít, diagnózist sem állít fel, hanem olyan belső harmóniát és egységet teremt lelki szinten, ami nagyon jó hatással van a testre és a lélekre is. 

A másik lehetőség, hogy egy olyan feltérképezést készít, amelyből látható, hogy abban az élethelyzetben amiben éppen van valaki, energetikailag milyen anyagokat, nyomelemeket, ásványokat, vitaminokat... stb. kellene bevinni, mit kellene kerülni, ha segíteni szeretné testi és lelki fejlődését. 

Lehetőség van a csakrák állapotának kimutatására is és csakratisztítást is végez egy háromlépéses folyamatban (tisztítás, egyensúlyba hozás, aktiválás).
Egyéni lézerkódsort is létre tudnak hozni az éppen aktuális igényeknek megfelelően. Segíthetnek különféle rejtett képességek felszínre hozásában, erősítésében, mentális és fizikai védelmek kialakításában és a testi, lelki fejlődést segítő folyamatok beindításában.
A Fény Mandala eszközök a koherens fény szakrális geometriai mezőit bocsátják ki a kristályrács struktúrán keresztül, melyek egyedülállóan rezonáló biokompatibilis fotonmezőket teremtenek. Az így létrejött fotonmező kölcsönhatásba lép a test energetikai és információs mezőjével és segíti és támogatja a gyengébb részeket, miközben korrigálja a diszharmonikus energiákat és közömbösíti a bomlasztókat.


Íme egy idézet Cobrától:

„Ez az eszköz áll legközelebb a Plejádi fénykamra technológiához, amihez jelenleg a bolygó felszínén hozzájuthatunk."


Egy-egy alkalom kb. 1-1,5-2 órás lehet, attól függően, hogy ki milyen állapotban van, vagy mit szeretne.


Magyarországon tehát a következő berendezések érhetőek el:

1. Szivárvány Csillagfény Mandala és Dinamikus Mandala Szkennelő


A Rainbow Star Light Mandala (Szivárvány Csillag Fény Mandala) egy bámulatos alternatív relaxációs eszköz azok számára, akik javítani szeretnének fizikai és érzelmi egészségükön, jobb mentális teljesítményt szeretnének elérni, meg szeretnének szabadulni az elektromágneses frekvenciáktól, tiszta Reiki energiára vágynak és természetesen szakrális geometriai frekvenciákra, hogy mély meditatív állapotba kerülhessenek.

Hogyan működik?

A Rainbow Star Mandala feltárja a rezonáns geometriai fotonmezők közötti kölcsönhatásokat az emberi energetikai információs mezőben.
A Mandala Scan (leolvasó) egy tablettel működő értékelő eszköz, amely felismeri, hogy milyen mértékű az eltérés a felhasználó „biomátrix mezőjében” és a „rezonáns minták könyvtárát”, mint a táplálékkiegészítőket, esszenciális olajokat, virágesszenciákat, kristályokat, érzelmi, mentális és energetikai problémákat, allergiákat, mérgeket, azok energiáit letapogatja.


Attól függően, hogy milyen minta lett leolvasva a könyvtárból, rezonáns pulzálások detektálódnak azokkal összefüggésben. 
A szívritmus változékonyságát mérve a koherencia állapotunkkal együtt, felbecsüli a megfelelő rezonanciákat, melyek a felhasználó számára megfelelőek és a Mandala Dynamic Scan ( Dinamikus Mandala Szkennelő) eredményeként egy információs listát hoz létre.
Ez azoknak a legfontosabb információknak a gyűjteménye, melyre ahhoz van szükség, hogy segítsük a lelki belső egyensúly megteremtését. 

Szkennelési folyamat:

Piros: Mentális/Érzelmi szint működési vizsgálata
Kék: Szív, elme és lélek összekapcsolódás 
Zöld: Teljes kapcsolat a szív, elme és lélek között 

Az összegyűjtött információkat elküldi a Rainbow Star Light Mandala-nak, ami aztán elküldi a leolvasott rezonanciát közvetlenül a személyre, azért, hogy a Szivárványfény mandala hatása a rendszer által kiválasztott, egyensúlyba hozó információk érvényesülni tudjanak.

Röviden, tehát a biomátrixunk által hordozott információk elemzésével a rendszer megtalálja azokat a rezonanciákat, amelyek segítenek abban, hogy a test és a lélek egyensúlyba, egységbe és harmóniába kerüljön.


2. Fotoporációs Gömb


Ez egy gömb alakú kristály. Ezek a gömbök képesek a különböző folyékony anyagok energetikai mintáit közvetíteni, átadni felerősítve őket a polarizált fénymezőn keresztül. 
Ilyen folyadékok lehetnek pl. Bach virág esszenciák, homeopátiás gyógyszerek, olaj esszenciák.


3. Mandala Dome készülék

A Dome jelentése: kupola, gömbboltozat, tehát egyfajta védelmező szerepére következtethetünk. És nem is akárhogyan. Képes rá, hogy a skaláris energiahullámokat 100 százalékban kiiktassa. 
A teljes szett a következőkből áll össze:
-Homeopátiás gyógyszerkészítő
-S hullámpajzs generátor
-Egy komplex program rezonancia könyvtárral a kristályokhoz és folyadékokhoz
A Light Mandala harmonizáció sok ember életében okozott már pozitív változást… bőrrákos, mellrákos, tüdőrákos, ízületi problémákkal küzdők, látássérültek, gyomorproblémákkal küzdők, pánikbetegek, depressziósok, cukorbetegek és még sokan mások, akik nem feltétlenül rendelkeztek elváltozással, hanem egyszerűen csak az életüket tették rendbe, mert lehet, hogy eddig valaki másnak az életét élték… 
De fontos kiemelni, hogy nem gyógyító eszközről van szó és nem a testet gyógyítja! A lelki okokat igyekszik megszüntetni az emberrel együtt, egy közös úton! 


Megjegyzés: A fenti levelezésben szereplő esetben más technikákat is be kellett vetni (Access Bars módszer és meditációk) a gyorsabb haladás érdekében, de nem egy szokványos esettel álltak szemben. 


Egy nagyon fontos videót szeretnék mutatni a Light Mandala facebook oldaláról, ami 32 metronómot mutat:

Biztosan mindenki érti most már, hogy lehet szinkronizálni, összehangolni a testet, a lelket és az elmét, hogy képes legyen együtt rezegni. Csodálatos!


A Fény Mandala PSI technológiájával készült az Egybeolvadás az Én vagyok jelenléttel című meditációs videó is. Érdemes fejhallgatóval hallgatni, hogy a teljes hatás érzékelhető legyen:


Ezzel a Fény Mandala eszközzel kerülnek átadásra információk és energiák lézerkódok formájában kvarckristályok számára. 

A Fény Győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése