Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

1. Felemelkedett Mesterek (leírás)

A képen szerepel az Első Kapcsolatfelvétel, melyről már Cobra beszélt nekünk még korábban a Felemelkedési tervben, melyet itt olvashatsz el :

https://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html


2016 márciusában beszélhetett Cobra először erről a tervről, korábban nem lehetett volna, mert az arkhónok ezt is eltorzították volna, ahogy sok minden mással is ezt teszik, legyen szó tanításokról, történelemről vagy energiákról.
Majd eltelt egy kis idő és a Fényerők újból engedélyezték, hogy még több információt osszon meg ezzel a témával kapcsolatban. Ekkor készítette el a Planetáris Felemelkedési Folyamat című bejegyzését, melyet itt lehet elolvasni :

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/07/planetaris-felemelkedesi-folyamat.html

Szeretnénk jelezni, hogy mindkét cikkben vannak megdöbbentő dolgok, vagy olyanok, amiket ti másképpen hallottatok, ezért kérjük, hogy maradjatok nyugodtak és engedjétek át az információt magatokon és hagyjatok időt neki, hogy feldolgozódjon. Gaia nagyon sok támogatást kap, az emberiséget segítik majd eligazodni és Mindenki számára megadatik minden lehetőséget arra, hogy az Esemény után a megfelelő döntést meg tudja hozni.
Nem lesznek zavaró tényezők, az elsődleges anomália megszűnik létezni és a Szabad Akarat teljes erejével működni fog örökre.


Mert ez a Forrás Akarata!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése