Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Istennők - COBRA - (leírás)

2016. november 6., vasárnap
Írta és összeállította: Czékus VikiEgy jó pár Istennő és Isten örvényre derül fény most, amiről nem tudtunk és fontos szerepet játszanak az Esemény megtörténésekor.


Ezek az örvények folyamatos elnyomásban voltak a sötétség által. Mindenféle torzító és elnyomó rituálékat tartottak ott, vagy olyan épületeket, berendezéseket helyeztek el ezekre az örvénypontokra, amik befolyásolták az energiák szabad áramlását, vagy éppen átjáróvá „alakították”, hogy a negatív erők belépési pontjának megfeleljen. De az is előfordul, hogy a már meglévő Istennő kultusz minden bizonyítékát tüntetik el ezeken a helyeken, hogy ne tudjuk meg a valódi igazságot róluk. (Lásd pl. Palmíra Szíriában)

Az itt leírt információk egy része Cobrától, egy része pedig Untwine-tól származik. Aki esetleg nem ismeri Untwine-t, azok számára szívesen elmesélem, hogy ő egy nagyszerű fénymunkás társunk. Rengeteg konferenciát szervezett Cobrának, és járja a világot. Energetizál, meditál és harmonizál a megfelelő helyeken. Gyakran csatlakoznak hozzá mások is és együtt, valódi terepeken végzik hatékony és nagyszerű munkájukat.


Az oldala angolul olvasható itt:Az istennő energia elkötelezett lehorgonyzója és támogatója. Hálás köszönetünk az emberiségért végzett áldásos tevékenységéért.


Istennő örvények:

Írország: az egyik legerősebb belépő pont az istennő energiákhoz. Régen Atlantisz része volt. Ezek a Ley-vonalak jelenleg is szállítják a Bolygó minden részére az energiát.


Samarra örvény: 7000 évvel ezelőtt Dou Mu Istennő aktiválta. Irak területén helyezkedik el.


Szíriai pentagram: nagyon erős istennő örvény, aki ezt birtokolja, hozzáfér az emberiség globális tudatosságához és ellenőrzi a Ley-vonalak rendszerének nagy részét.


Hawaii: Hilo-n, 2013. május 31. és június 2. között tartott konferencián Cobrának és az ott résztvevőknek a célja az volt, hogy beállítsák az egyensúlyt a férfi és női energiák polaritásához, hogy meggyógyítsák a belső gyermeket, hogy az adok-kapok egyensúly létrejöjjön.


Szent ceremóniát tartottak, tánccal, meditációval, szimbólumokkal, énekléssel, az Istennő közvetlen megszólításával. Cobráék valódi Édenkertben érezhették magukat….az Istennő jelenlétet lehorgonyozták a testükbe sikeresen. Ez fontos energia munka volt.
Firenze, Nápoly, VelenceOlaszországban van egy fekete nemesi család, az Aldobrandini, akinek a tagjai között vannak azok, akik eredetileg a Forrástól való elkülönülést választották 8 millió évvel ezelőtt.


Birtokukban vannak titkos dokumentumok Atlantisz létezéséről és rituálék töredékeiről, amik az Atlantiszi Misztérium iskolákhoz kapcsolódnak.
Van egy bizonyos tény erről a családról, ami nyilvános lesz az Esemény után és sok embert meg fog lepni, közölte velünk Cobra.

Magyarország2 fontos istennő örvény is van, pontos helyüket egyelőre nem közölték.

Untersberga német-osztrák határon lévő hegy, interdimenzionális átjáró Plejádi testvéreink csillagrendszeréhez és az Ellenállásnak is van bejárata föld alatti bázisaikhoz. Erőteljes fénypont, kulcsfontosságú az Istennő energiák beáramlásához, Ízisz Istennő ezen az örvényen keresztül harmonizálja egész Európát.

Stein am RheinSvájcban van, Billy Meiernek volt kapcsolata a plejádiakkal.

Izraelez az istennő örvény fontos fénykulcs kódokat hordoz ezen a területen Atlantiszhoz.

LotaringiaFranciaország északi régiója. Untersberggel és Velencével együtt tartják a fényt Európának. A chiméra megpróbálta föld alatti idő és tér torzító kamrákkal elnyomni, melyek kapcsolódnak Long Island-hez. Az összes már kitakarításra került a Fény erők által.

GlastonburyAngliában, 2013 decemberében Cobra és az ottani csoport, föld alatti energia örvény látogatáson vettek részt, a Visszatérés az Ártatlansághoz nevű meditáció során. Egy bejárat is van az Ellenállás alagútjaihoz és egy gyönyörű föld alatti szent tó is azon a helyen. Az aktiválás előtt ott gyűlt össze a csoport és diszkréten figyelte őket az Ellenállás és áldást adtak rájuk.

IbizaTanit, másnéven Juno Caelestis, a vizek istennője aktiválja ott az energiákat gyógyulást és megújulást hozva testünk elektromágneses és energia mezejében.

Tahiti-szigetekKorábban a francia negatív hadsereg használta nukleáris bombák „teszteléséhez”. Valójában azonban nem tesztelésről volt szó, hanem az 1996-os arkhón inváziót segítette elő az a rengeteg robbantás.

Bora Bora: gyönyörű kis sziget a Csendes-óceánon, Ausztrália mellett. Plejádi föld alatti bázis található itt.

Ezenkívül Istennő örvényekről van tudomásunk mégKrétán, Egyiptomban, Ukrajnában, a Karib-szigeteken és Ausztráliában.Az Isten örvények sok esetben szent hegyek, építmények vagy megtalálhatók néhány nagyobb városban a Bolygón.
Isten örvények:

Shasta-hegya hegy alatt egy város van, mely részét képezi egy pozitív civilizáció hálózatának, a globális Agartha hálózatnak. Az ott lakók képviselik az ősi, pozitív Atlantisz maradékát, nagyszerű energetikájú hely.

Piramisokitt gondoljunk az Egyiptomi és Boszniai piramisokra, a Mexikói Teotihuacan piramisokra vagy a Kínában lévő Xi an piramisokra.

Ezenkívül isten örvényről tudunk még a Fujinál, mely 3776 méter magas és a japánok szent hegye, a Kajlás-hegynél, ami Tibetben található, 6714 méter magas és a csúcsa meglepően szimmetrikus, piramis formájú, egész évben hó borítja. Megemlíthető még Stonehenge is Wiltshire megyében, Angliában.


Ezek az Istennő és Isten örvények hamarosan újból elnyerik eredeti funkciójukat és energiájukat. Az egyensúly, ami megbomlott itt, ebben a létezésben regenerálódik majd általunk és velünk. Az emberiség tudatára fog ébredni annak, hogy mindannyian egyek vagyunk energetikailag, beleértve Gaia-t is, mint érző entitást. Minden mindennel összefügg…


A képen:

„Átalakulás: azt jelenti, hogy lépj túl a korlátokon, ami majd képessé tesz a határtalan szeretetre legbelül...minden pillanatban.


Szeretettel Viki


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése